2010. március 30., kedd

Gitta konyhája - élő étel házhozszállítás


Örömmel tölt el, hogy bejelenthetem, hamarosan hozzád is el tudjuk juttatni frissen, a legfinomabb alapanyagokból készített, nyers, élő ételeinket.

Ha dolgozol, és nincs időd nap mint nap elkészíteni magadnak vagy családodnak az enzimdús, élő ebédet, akkor ebben mi segítünk neked! Az ezen a blogon található receptekre építve, kiegészítve újabb és újabb ötletekkel, készen állunk arra, hogy finom ebéddel lepjünk meg, akár Téged is Kedves Olvasóm!

Már régóta készülünk, tervezgetjük, építgetjük az álmot, hogy kilépjünk a nagyközönség elé, és mások is megkóstolhassák ezeket az egyedi ételeket. Egyedi, mert egyik ételfutár szolgálat sem kínál ilyen, vagy ehhez hasonló, hőkezeletlen ételt (a salátán kívül).
Most induló szolgáltatásunk egyelőre négyféle ételt kínál minden nap:

Egy zöld turmix: ami 3 dl, mindig 1-2 féle friss zöld levél, és valamilyen édes gyümölcs simára turmixolva.

főétel: Egy felnőtt adag főétel, fasírt vagy zöldségtekercs, pizza, lecsó, lasagna... körettel vagy krékerrel. Aszalt, marinált zöldségek, friss zöldség vagy magszósszal, a választék egyre bővül.

saláta
: idénynek megfelelő friss zöldségekből összeállított saláta + öntet

édesség: palacsinta, vagy puding, gyümölcsrizs vagy golyók aszalt gyümölcsökből, zserbó, flódni, vagy éppen nyers csoki...

Szeretnénk a kínálatot kiegészíteni majd gyümölcssalátával, krékerrel, és mindig rendelhető fasírt golyókkal.

Ízelítő az étlapról:
Tavaszi zöld turmix gyömbérrel
Csírafasírt kurkumás sárgarépával
Tavaszi zöld saláta kapros öntettel
Gyümölcsrizs kesuszósszal


Szállítás: egyelőre Budapest területén, és főleg a belső kerületekbe tudunk szállítani.

Ha szeretnéd, hogy küldjünk árakat vagy menüt, kérlek írj nekünk: gitta@wisoft.hu, és tájékoztatunk a részletekről (a tárgy-ba írd be, hogy "Gitta konyhája"). A címeket pedig egyeztetjük, mert elképzelhető, hogy ha egy távolabbi helyre nagyobb mennyiséget rendeltek, akkor ki tudjuk szállítani.

www.vegafood.hu nyers ételek házhoz szállítása 

1 megjegyzés:

Gabriella írta...

Szia szia

Gratulálok az új vállalkozáshoz!
Good luck!

Sok puszi

Gabi