2011. június 29., szerda

Júliusi programok

A nyári hónapok mindig sokkal gyorsabban eltelnek, észrevettétek?
Sokan nyaralnak, így nehéz megfelelő időpontot találni tanfolyamnak, potluck-nak. Ráadásul a nyár a pihenés és kikapcsolódás ideje, így én is ezt teszem.

Azért nem maradunk teljesen program nélkül, baráti társaságoknak zártkörű vacsorákat szívesen vállalok. Ha össze tudsz hozni legalább 8 embert, és tudsz helyet biztosítani, ahol le tudunk ülni, és el tudjuk fogyasztani az általam készített élő ételeket, akkor írj vagy hívj, és megbeszéljük a részleteket! Ár: rugalmas, van egyszerű és van különleges menü, amit szeretnél!

Július 20-án 17.30-kor  nyers vacsora!
jelentkezz nálam: gitta@wisoft.hu



Júliusban két hétvégi programra hívlak.

Böjtölj velem!

Július 21-24ig, (csütörtök estétől vasárnap délutánig) 3 napos böjtre hívlak. A méreganyagok a környezetünkből és az ételeinkből támadnak folyamatosan. Mivel az immunrendszerünk nem tökéletes, sajnos ezek le is rakódnak. Sokkal jobban tudnak működni a szerveink, jobban tudnak egymással kommunikálni, ha időnként ezektől a méreganyagoktól megszabadulunk. Egyedül is lehet böjtölni, csak úgy nehéz. Nehéz úgy, hogy a családnak ételeket készítesz, dolgozol, és érzed a finom illatokat a konyhában.

A bentlakásos léböjtkúra során minden napra jut egy-egy kényeztetés, amely egyben a méregtelenítést is segíti. A napot minden esetben jógával kezdjük, és a délelőtt többi része is a testé: masszőr és reflexológus vár vagy további szolgáltatásokból választhatsz. Délután a csendes pihenőt követően túrára indulunk a közeli természetvédelmi területen, délután csoportos beszélgetés, "vacsora", majd szaunázni is lehet. 

Én megyek, gyere velem te is, legyen közös a tisztulás élménye!!!

Jelentkezz itt!



A következő hétvégén (2011.július 29-31-ig) pedig egy igazi wellness hétvégére hívlak, péntek délutántól vasárnap délutánig Piliscsabára! Medence, jacuzzi, ugrálóasztal, szauna, stb vár a panzióban.

Napi háromszori nyers étkezés, amit együtt készítünk el. Természetesen igény szerint lesz meleg vegetáriánus étel is! Hozhatod a családod is, mindenkinek lesz fogára való!

Ha szeretnél két napig csak élő ételt enni úgy, hogy látod is, hogyan készül, gyere el!
Ez tulajdonképpen egy kétnapos nyers étel készítő tanfolyam! 
Nyugodt, szép környezetben, én már alig várom.

Ha szeretnél jönni, jelentkezz nálam: gitta@wisoft.hu

Nincsenek megjegyzések: