2014. július 8., kedd

Avokádós káposzta

Egy könnyű saláta ebédre?
A káposztához nagyon illik az avokádó, mert az egyik friss-roppanós, a másik puha, lágy, krémes.

Nagy előnye, hogy pillanatok alatt készen van!

1 adaghoz:
1/4 káposzta
1 kisebb sárgarépa
pár levél petrezselyemzöld
1/2 avokádó,
citromlé, só, bors



A káposztát a petrezselyem zölddel konyhai robotgépben morzsásra aprítjuk, a sárgarépát lereszeljük (de az is mehet az aprítóba), összekeverjük citromlével, sóval.
Az avokádót kockákra vágjuk. 
Tányérra tesszük a zöldségeket, tetejére halmozzuk a kockára vágott avokádót, kis citrom gerezdeket, és meghintjük finomra őrölt borssal.


Nagyon guszta, ideje megszeretni a salátákat!



Nincsenek megjegyzések: