2014. július 6., vasárnap

Nyersételes programok

Sokan keresnek meg, hogy szeretnének jobban megismerkedni a nyers ételekkel, az ízekkel, fogásokkal. Hogyan lehet gyorsan finomat készíteni, hogyan lehetne rutint szerezni.
Mi mire jó, mit miért úgy csinálunk, és melyik alapanyagot mire használjuk... stb.

Erre több lehetőség is van.
Tanfolyam, egyéni konzultáció, és az életmód-nyersétel táborok. 

Jövő héten csütörtökön (július 10. 17 óra) tanfolyamot tartunk a Nyersétel Akadémián a Tomori köz 14-ben. Ez egy előadás, ételkészítés és vacsora egyben, hiszen az elkészített ételeket (4 fogás) közösen fogyasztjuk el. Itt sok minden elhangzik, nem csak az elmélet, hanem sok gyakorlati fogás is. És aki még bizonytalan az elején, azt az ízek azonnal meggyőzik. A tanfolyam ára 9900 forint/fő
További részletek itt



Egyénre szabott a személyes konzultáció, amit nálam lehet igénybe venni. Felteheted kérdéseidet, és személyre szabottan összeállítunk egy étrendet, ami tartható, ízletes és egészséges. Ha szeretnéd, akár elmegyek a saját konyhádba, és ott készítünk együtt ételeket, így a meglévő eszközeiddel is el tudod majd készíteni te magad is. A konzultáció 8000 forintba kerül (kb 1 óra)

Ha ennél intenzívebb tanulásra, tapasztalásra vágysz, akkor gyere velünk a Pilisbe egy hétvégére, vagy akár 5 napra!
Augusztus 25-29-ig 5 napot töltünk el együtt, élő ételekkel, különböző programokkal... (velem és Kőrösi Gáborral) Harmonizálunk, lúgosítunk, feltöltődünk és sok finom nyers ételt tanulunk és eszünk augusztus utolsó hetében! Ez egy életmód tábor, ahol a táplálkozás mellett még nagyon sok mindennel fogunk foglalkozni, lesz mandala rajzolás, masszázs, zenélés és különféle mozgásprogramok. Mi már nagyon készülünk, szeretettel várunk téged is. a létszám véges, így kérlek, hogy ha szeretnél jönni, jelentkezz minél hamarabb. A 4 éjszaka-5 nap szállással, teljes ellátással, programokkal 49900 forintba kerül.
További részletek itt

Harmonizáló nyers hétvége (velem és Kőrösi Gáborral) hasonló program, mint a fenti, csak rövidebb. 2014 szeptember 26-28-ig, péntektől vasárnapig 2 éjszaka, 3 nap. Itt is minden csak RÓLAD szól. Kikapcsolódás, feltöltődés, nyers ételek, és érdekes programok. A hétvége ára 28500 forint.
A következő időpont: 2014. november 7-9. 



Ha valamelyik program érdekel, vagy szeretnél velem egyénileg beszélgetni, akkor jelentkezz nálam bővebb információért: gitta@nyersetelakademia.hu


Nincsenek megjegyzések: